2019. Szeptember 19., Csütörtök, 09:30 óra, Városháza 137. számú tanácskozóterme: Kulturális, Oktatási, Szociális, Egészségügyi és Sport Bizottság ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Beszámoló a Kőszegi Sportegyesület működéséről
2. - Beszámoló a Kőszegi Futball Club működéséről
3. - Beszámoló az Újvárosi Óvoda, valamint a Központi Óvoda és Bölcsőde 2018/19-es nevelési évéről
4. - Az Újvárosi Óvoda, valamint a Központi Óvoda és Bölcsőde munkatervének elfogadása a 2019/20-as nevelési évekre
5. - A Központi Óvoda és Bölcsőde Többcélú KIKI alapdokumentumainak módosítása
6. - Köznevelési szerződések módosítása
7. - Feladatellátási szerződések módosítása
8. - Zárt ülés keretében: Az önkormányzati kitüntetések és elismerések adományozására érkezett javaslatok elbírálása (az anyagot később küldjük)
9. - Egy mappában Kulturális Bizottság 2019.09.19.
7. napirendi pont:
Feladatellátási szerződések módosítása

Tisztelt Képviselő-testület!
Kőszeg Város Önkormányzatának határozatlan idejű feladat-ellátási szerződése van a községi önkormányzatokkal az alábbiak szerint:
- Bozsok községi Önkormányzattal: étkeztetésre és házi segítségnyújtásra,
- Horvátzsidány Község Önkormányzatával: család- és gyermekjóléti szolgáltatási feladatokra, étkeztetésre, házi segítségnyújtásra, nappali ellátásra (idősek klubja), védőnői ellátásra és iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra,
- Kiszsidány Község Önkormányzatával: étkeztetésre, házi segítségnyújtásra és védőnői ellátásra,
- Ólmod Község Önkormányzatával: étkeztetésre, házi segítségnyújtásra és védőnői ellátásra,
- Peresznye Község Önkormányzatával: étkeztetésre, házi segítségnyújtásra, védőnői ellátásra és iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra.
A feladat-ellátási szerződéseket felülvizsgáltuk és a gyakorlatnak megfelelően készítettük el a finanszírozásra vonatkozó 14. és 15. pont módosítását. A finanszírozási elvek nem változnak. A normatíván felüli önkormányzati hozzájárulások megfizetésének részletszabályait minden évben egy külön megállapodás tartalmazza, így a feladat-ellátási szerződésben ezen rendelkezések okafogyottá váltak.

Fentiekre való tekintettel kérem, hogy a T. Képviselő-testület, hogy az előterjesztést megtárgyalni és elfogadni szíveskedjenek.

Kőszeg, 2019. szeptember 9.


A polgármester nevében:


Mezei Virág s.k.
az igazgatási és építéshatósági osztály vezetője










I. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Bozsok községi Önkormányzat között az étkeztetési feladat ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és a Bozsok községi Önkormányzat között a házi segítségnyújtás ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




II. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a család- és gyermekjóléti szolgáltatási feladatok ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a nappali ellátásra (idősek klubja) kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 4. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
5. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Horvátzsidány Község Önkormányzata között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötött feladat-ellátási szerződés módosítását az 5. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




III. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kiszsidány Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kiszsidány Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Kiszsidány Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




IV. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Ólmod Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Ólmod Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Ólmod Község Önkormányzata között a védőnői ellátásra kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal




V. HATÁROZATI JAVASLAT

1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Peresznye Község Önkormányzata között az étkeztetési feladat ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását az 1. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Peresznye Község Önkormányzata között a házi segítségnyújtás ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 2. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Város Önkormányzata és Peresznye Község Önkormányzata között a védőnői és az iskola-egészségügyi ellátás részét képező védőnői ellátásra kötött feladat-ellátási szerződés módosítását a 3. mellékletben szereplő tartalommal jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester
Határidő: azonnal

(A mellékleteket lsd. a letölthető formátumban.)