2019. Szeptember 19., Csütörtök, 09:30 óra, Városháza 137. számú tanácskozóterme: Kulturális, Oktatási, Szociális, Egészségügyi és Sport Bizottság ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - Beszámoló a Kőszegi Sportegyesület működéséről
2. - Beszámoló a Kőszegi Futball Club működéséről
3. - Beszámoló az Újvárosi Óvoda, valamint a Központi Óvoda és Bölcsőde 2018/19-es nevelési évéről
4. - Az Újvárosi Óvoda, valamint a Központi Óvoda és Bölcsőde munkatervének elfogadása a 2019/20-as nevelési évekre
5. - A Központi Óvoda és Bölcsőde Többcélú KIKI alapdokumentumainak módosítása
6. - Köznevelési szerződések módosítása
7. - Feladatellátási szerződések módosítása
8. - Zárt ülés keretében: Az önkormányzati kitüntetések és elismerések adományozására érkezett javaslatok elbírálása (az anyagot később küldjük)
9. - Egy mappában Kulturális Bizottság 2019.09.19.
4. napirendi pont:
Az Újvárosi Óvoda, valamint a Központi Óvoda és Bölcsőde munkatervének elfogadása a 2019/20-as nevelési évekre

Tisztelt Bizottság!

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 3. § (1) bekezdése alapján a köznevelési intézmény vezetője az óvodai munkaterv elkészítéséhez kikéri többek között a fenntartó véleményét is.

A Kőszeg Város Önkormányzatának fenntartásában lévő óvodák vezetői a mellékletek szerint elkészítették és megküldték a 2019/20-as nevelési évre az óvodai munkaterveket.

Az óvodai munkaterv határozza meg az óvodai nevelési év helyi rendjét, ezen belül az óvodai nevelés nélküli munkanapok időpontját, felhasználását, a szünetek időtartamát, az óvodai élethez kapcsolódó ünnepek megünneplésének időpontját, az előre tervezhető nevelőtestületi értekezletek, szülői értekezletek, fogadóórák időpontját, az intézmény bemutatkozását szolgáló pedagógiai célú óvodai nyílt nap tervezett időpontját és minden egyéb, a nevelőtestület által szükségesnek ítélt kérdést. Óvodáink itt határozzák meg a nyári leállásuk időpontját is.

Fentiekre tekintettel kérem a Tisztelt Bizottságot, hogy az előterjesztést megtárgyalni és a két munkatervet elfogadni szíveskedjen.

Kőszeg, 2019. szeptember 5.

A polgármester nevében:

Mezei Virág s.k.
az igazgatási és építéshatósági osztály vezetője





I. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kulturális, Oktatási, Szociális, Egészségügyi és Sport Bizottsága a Központi Óvoda és Bölcsőde Többcélú KIKI a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 3. § (1) bekezdése szerint a 2019/20-as nevelési évre készített munkatervét a melléklet szerint megismerte, és az abban foglaltakkal egyetért.


II. HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kulturális, Oktatási, Szociális, Egészségügyi és Sport Bizottsága az Újvárosi Óvoda a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 3. § (1) bekezdése szerint 2019/20-as nevelési évre készített munkatervét a melléklet szerint megismerte, és az abban foglaltakkal egyetért.

(Az óvodai munkaterveket lsd. a letölthető formátumban.)