35/2011. (III. 31.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a hulladékszállítás jelenlegi igénybevételéről szóló, a Kőszegi Városüzemeltető és Szolgáltató Nonprofit Kft. által készített tájékoztatást tudomásul veszi.
2. A képviselő-testület a kötelező közszolgáltatás teljes körű igénybe vétele érdekében az alábbiak végrehajtását rendeli el.
a) Az eddig szerződéssel nem rendelkező magánszemélyek és vállalkozások továbbá a szolgáltatást nem fizetők felé (öt évre visszamenőleg) küldjön ki haladéktalanul felszólítást a szolgáltató.
b) Kőszeg város illetékességi területén évente meg kell újítani a szolgáltatásra vonatkozó szerződéseket, amelynek nyomon követésére a korábbi „matricás” rendszert újra vissza kell állítani.
c) A 2011. május 1-től a szolgáltató csak a települési szilárd hulladék gyűjtésére és elszállítására szolgáló, szabványosított gyűjtőtartályokban és hulladékgyűjtő műanyag zsákokban lévő hulladékot szállítsa el, erre fel kell hívni a lakosság figyelmét.
3. A képviselő-testület fentiek értelmében elrendeli a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos köztisztasági közszolgáltatás kötelező igénybevételéről szóló 21/2001. (XI. 1.) önkormányzati rendelet esetleges módosítását.

Felelős: Kovács István igazgató.
Határidő: a megtett intézkedésekre való beszámolásra: a képviselő-testület a 2011. májusi ülése.