71/2012. (IV. 26.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az „Alpannonia® – Határon átnyúló Prémium Turistaút előkészítése és kialakítása Kőszegtől Semmeringig és tovább a Joglland Waldheimat régióba” című, az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében megvalósuló beruházás II. ütem keretében kiírandó 2. rész: Szultán tető: Szulejmán kilátó létesítése hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás tárgyában a Szárnyasép Építő és Szolgáltató Kft. 9730 Kőszeg, Várkör 61. II em 4. ajánlatát érvénytelennek nyilvánítja.
Érvénytelenség indoka: Hiánypótlásra lett felszólítva, amit a megadott határidőre nem teljesített.
A Kbt. 67.§ (5) bekezdése alapján azonban a korábban megjelölt hiányok a későbbiekben már nem pótolhatók, ezért az ajánlattevő ajánlata érvénytelen, mert Kbt. 74.§(e) pontja szerint egyéb módon nem felel meg az ajánlattételi dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek.

2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az „Alpannonia® – Határon átnyúló Prémium Turistaút előkészítése és kialakítása Kőszegtől Semmeringig és tovább a Joglland Waldheimat régióba” című, az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében megvalósuló beruházás II. ütem keretében kiírt 2. rész: Szultán tető: Szulejmán kilátó létesítése tárgyában a nyertes ajánlattevőt kihirdeti:
Ajánlattevő neve: Bereczki Kft.
Ajánlattevő székhelye/címe: 9700 Szombathely, Bernstein Béla u. 14.
2.rész: Szultán tető: Szulejmán kilátó létesítése:
Ajánlati ár nettó összege (Ft): 21.900.000,-Ft
Jótállási idő hónapokban: 60 hónap
Kivitelezés időtartama(naptári napokban megadva): 46 nap

3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza Kőszeg Város Polgármesterét az „Alpannonia® – Határon átnyúló Prémium Turistaút előkészítése és kialakítása Kőszegtől Semmeringig és tovább a Joglland Waldheimat régióba” című, az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében megvalósuló beruházás II. ütem keretében kiírt 2.rész: Szultán tető: Szulejmán kilátó létesítése tárgyában a vállalkozási szerződés aláírására.

Felelős :Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Ujvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: azonnal.