147/2012. (VIII. 30.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. szeptember 1-jei hatállyal a közte és a Pusztai Eü. Bt. között a központi orvosi ügyelet helyiségei használatáról és azok fenntartási költségei viseléséről szóló megállapodást jóváhagyja és felhatalmazza a polgármestert annak aláírására.


Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Dr. Tóthné Dolgos Zsanett gyámügyi és szociális osztályvezető.
Határidő: 2012. szeptember 1.

M E G Á L L A P O D Á S

a központi orvosi ügyelet helyiségei használatáról és azok fenntartási költségei
viseléséről


Amely létrejött egyrészről Kőszeg Város Önkormányzata (9730 Kőszeg, Jurisics tér 8. adószáma:15733627-2-18) képviseli: Huber László polgármester (továbbiakban: Önkormányzat), valamint a Pusztai Eü. Bt. (9730 Kőszeg, Velemi u.11/B. adószáma:26851387-1-18) képviseli: Dr. Pusztai Gergő (továbbiakban :Bérlő) között az alábbiak szerint:

1. Az Önkormányzat – a Kőszegi Városüzemeltető és Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. révén - ingyenes helyiséghasználatot biztosít a Munkácsy M. u. 17. szám alatti földszinti rendelő, az I. emeleti pihenők, valamint a kiegészítő helyiségek tekintetében a Pusztai Eü. Bt. részére a központi orvosi ügyeleti feladatok ellátása céljából.

2. A Bérlő köteles az általa használt földszinti rendelő, váróterem, az I. emeleti pihenők és a kiegészítő helyiségek vonatkozásában a burkolatok, ajtók, ablakok és a berendezések karbantartásáról, felújításáról, illetőleg azok pótlásáról, cseréjéről – az ugyanezt a rendelőt és várótermet használó két másik háziorvossal együtt, arányosan - gondoskodni.

3. Köteles továbbá, a Munkácsy M. utca 17. alatt felmerülő fűtés, világítás és közmű – ide nem értve a II. emeleti rendelőkhöz és kiegészítő helyiségekhez tartozó - költségek 40 %-át megtéríteni.

4. A Munkácsy M. u.17. számú épületben a takarítási feladatokhoz kapcsolódó költségek viselése, valamint az udvar rendbetétele - a Bérlő és Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás között 2011. december 8-án kelt - a központi orvosi ügyelet ellátásáról szóló megbízási szerződésben rögzítettek alapján történik.

5. Jelen megállapodás 2012. szeptember 1-jétől 2012. december 31-éig tart.



Kőszeg, 2012. szeptember 1.





Huber László Pusztai Eü. Bt.
polgármester Dr. Pusztai Gergő