52/2013. (III. 28.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszeg Jurisics vár turisztikai fejlesztése I ütem” tárgyú NYDOP-2.2.1/B-2f-2009-0003 projekt kapcsán építési beruházások kivitelezési feladatainak ellátása, 2. rész. eszközbeszerzés tárgyában hozott 10/2013.(I..31.) visszavonja és az alábbi ajánlattevők ajánlatát érvénytelennek nyilvánítja:

Az érvénytelen ajánlatot tevők neve, címe és az érvénytelenség indoka:
I. HÉV- INVEST Kft.
8380 Hévíz, Madách u. 11/A.

Érvénytelenség indoka:
Ajánlattevő az ajánlatban a Kbt. 55. § (6) bekezdés b) pontjai vonatkozásában közölte a kapacitást nyújtó szervezetek nevét és rögzítette, hogy a III. 2.2 P.3 pont tekintetében kívánja a szervezeteket igénybe venni. Az ajánlatkérő hiánypótlási felhívásban kérte az ajánlatban nem található kezesség-és felelősségvállalásra vonatkozó nyilatkozat benyújtását az alkalmassági igazolásba bevont szervezetek vonatkozásában. Ajánlattevő a hiánypótlásban a Kbt. 55. § (6) bekezdés a) pontját tüntette fel, amely alapján a megnevezett szervezeteket alvállalkozóként kívánja igénybe venni a teljesítés során.
A Kbt. alapján azonban kapacitást nyújtó szervezet bevonásával csak abban az esetben igazolható a ténylegesen rendelkezésre nem bocsátható pénzügyi alkalmassági feltétel teljesülése, amennyiben az alkalmassági igazolásban résztvevő szervezet az ajánlattevő fizetésképtelensége esetére kezességet vállal, alvállalkozó bevonása esetén is szükséges a kezességvállaló nyilatkozat benyújtása.
Ajánlattevő az ajánlatkérő hiánypótlási felhívása ellenére sem csatolta a kezességvállaló nyilatkozatot, így az Ajánlattevő nem igazolta a pénzügyi alkalmassági feltételek teljesülését, ezért ajánlata érvénytelen a Kbt. 74. § (1) bekezdése e) pontja szerint.

II. Mobilia-Artica Formatervező Kft.
1106 Budapest, Maglódi u. 55.

Érvénytelenség indoka:
Hiánypótlási felhívást határidőre nem teljesítette.
A Kbt. 67.§ (5) bekezdése szerint azonban a korábban megjelölt hiányok a későbbiekben már nem pótolhatók, ezért az ajánlattevő ajánlata érvénytelen, mert a Kbt. 74. § bekezdés e) pontja szerint egyéb módon nem felel meg az ajánlattételi dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek.

2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszeg Jurisics vár turisztikai fejlesztése I ütem” tárgyú NYDOP-2.2.1/B-2f-2009-0003 projekt kapcsán építési beruházások kivitelezési feladatainak ellátása, 2. rész. eszközbeszerzés tárgyában lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesét kihirdeti:

Ajánlattevő neve: Smart Info Kft.

Ajánlattevő székhelye/címe: 2142 Nagytarcsa, Bartók Béla u. 2/A. A. ép. Fszt. 3.
I. részajánlat:
Ajánlati ár: nettó ár: 59.890.000,-Ft
Jótállási idő hónapokban 60 hónap
(min. 12, max. 60 hónap)
Kivitelezés időtartama 45 nap
(min. 30 nap, max. 60 nap)

II. részajánlat:
Ajánlati ár: nettó ár: 6.350.000,-Ft
Jótállási idő hónapokban 36 hónap
(min. 12, max. 60 hónap)
Kivitelezés időtartama 59 nap
(min. 30 nap, max. 60 nap)

Kiválasztásának indoka: Az ajánlattevő tette az összességében legelőnyösebb ajánlatot, kizáró ok vele szemben nem merült fel, az alkalmassági követelményeknek megfelelt, és ajánlati ára megfelel a rendelkezésre álló forrás mértékének.

3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Kőszeg Jurisics vár turisztikai fejlesztése I ütem” tárgyú NYDOP-2.2.1/B-2f-2009-0003 projekt kapcsán építési beruházások kivitelezési feladatainak ellátása, 2. rész. eszközbeszerzés tárgyában felhatalmazza Kőszeg Város Polgármesterét a szállítói szerződés aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Ujvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: azonnal.