65/2013. (IV. 25.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegfalvi Sportegyesület részére 300 000 Ft visszatérítendő támogatást nyújt a mellékelt kölcsönszerződés szerint. A képvise-lő-testület a kölcsönszerződés aláírására a polgármestert felhatalmazza.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Dr. Zalán Gábor jegyző.
Határidő: azonnal.



KÖLCSÖNSZERZŐDÉS


mely létrejött egyrészről KŐSZEG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (9730 Kőszeg, Jurisics tér 8., képviseli: Huber László polgármester), továbbiakban: mint Önkormányzat, mint hitelező,

másrészről a KŐSZEGFALVI SPORTEGYESÜLET (9730 Kőszeg, Kőszegfalvi u. 73., kép-viseli: Kékesi Miklós elnök), továbbiakban: mint Egyesület, mint adós között az alábbi felté-telekkel:

1. Kőszeg Város Önkormányzata vállalja, hogy a Kőszegfalvi Sportegyesület részére 300 000 Ft-ot, azaz háromszáz-ezer forint kölcsönt nyújt az Egyesület működésére, lik-viditási problémáinak áthidalására. A kölcsönt az OTP Bank Nyrt-nél vezetett
11747051-20008385 számú számlájára jelen megállapodás aláírásától számított 5 napon belül átutalja.

2. A Kőszegfalvi Sportegyesület vállalja, hogy a nyújtott kölcsönt legkésőbb 2013. szep-tember 30-ig egy összegben Kőszeg Város Önkormányzatának OTP Bank Nyrt-nél veze-tett 11747051-15420909. számú számlájára visszautalja.

3. Az adós jogosult előtörlesztésre. Akár részletekben, akár egy összegben lehetősége van a kölcsön összegét a fent megjelölt határidő eltelte előtt is visszafizetni a hitelezőnek. A fe-lek a kölcsön után ügyleti kamatot nem állapítanak meg.

4. A kölcsön visszafizetésének igazolására – erre vonatkozó igény esetén - a hitelező teljes bizonyító erejű magánokiratban nyilatkozatot állít ki arról, hogy az adós fizetési kötele-zettségének eleget tett.

5. Amennyiben az adós a hivatkozott határidőre nem tesz eleget visszafizetési kötelezettsé-gének, akkor a hitelező a kölcsön tőkeösszege után a jegybanki alapkamatnak megfelelő mértékű késedelmi kamat felszámítására jogosult.

6. A visszafizetési határidő eredménytelen letelte esetén a hitelező jogosult a jelen megálla-podás melléklete szerinti felhatalmazó levél alapján azonnali beszedési megbízás benyúj-tására, mely felhatalmazó levelet az adós köteles a hitelező számára biztosítani.

7. Az adós tudomásul veszi, hogy a kölcsön visszafizetésére meghatározott fenti határidő eredménytelen eltelte esetén az Önkormányzat pénzbeli támogatást – a társadalmi szer-vezetek támogatása keretében - nem nyújt részére.


Kőszeg, 2013. május 3.


………………………………………………… …………………………………………..
Kőszeg Város Önkormányzata hitelező Kőszegfalvi Sportegyesület adós
képv. Huber László polgármester képv. Kékesi Miklós elnök