174/2017. (IX. 28.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal 2017. évi költségvetése dologi kiadásai terhére 2 M Ft előirányzat átcsoportosítását rendeli el annak érdekében, hogy a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal számára egy új szervergép és a hozzá tartozó programok és licenszek beszerzésének fedezete biztosított legyen.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2017. (II. 15.) önkormányzati rendelet felhalmozási kiadásokat tartalmazó 5. mellékletében a VASIVÍZ Zrt. vagyon értékeltetésére betervezett 5 M Ft előirányzat átcsoportosítását rendeli el annak érdekében, hogy azt Kőszeg Város Önkormányzata egy 9 személyes mikrobusz vásárlására fordítsa. A vásárlás előtt át kell tekinteni, hogy esetleg más, kedvezőbb konstrukció (pld. lízingelés) választása nem előnyösebb-e az önkormányzat számára.
3. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2017. (II. 15.) önkormányzati rendelet felhalmozási kiadásokat tartalmazó 5. mellékletében a Kőszegfalvi lakóparkhoz vezető út kisajátítására betervezett 5 M Ft összegből 1.017.000.- Ft átcsoportosítását rendeli el a Rohonci úton járda építés a Dr. Ambró Gyula utcáig beruházás 2017. évi költségvetésben szereplő előirányzat növelésére.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2017. (II. 15.) önkormányzati rendelet felhalmozási kiadásokat tartalmazó 5. mellékletében a Kőszegfalvi lakóparkhoz vezető út kisajátítására betervezett 5 M Ft összegből 300 e Ft átcsoportosítását rendeli el a Polgármesteri támogatási keret kibővítésére.

Felelősök:
– az 1. pontra vonatkozóan: Dr. Zalán Gábor jegyző,
– a 2. pontra vonatkozóan: Huber László polgármester, és Dr. Zalán Gábor jegyző,
– a 3. és 4. pontra vonatkozóan: Huber László polgármester.
Határidő:
1-4. pontra vonatkozóan: azonnal.