40/2018. (III. 1.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszeg Fúvószenekaráért Alapítvánnyal (9730 Kőszeg, Rajnis u. 9., képviseli: Bakos György elnök) kötött, a 191/2016. (IX. 29.) határozattal jóváhagyott Ingatlanhasználati Szerződés 2. és 5. pontját az alábbiak szerint módosítja:

„2. Az Alapítvány köteles az 1. pontban írt ingatlan tekintetében – a Concordia-Barátság Énekegyesülettel egyetemlegesen – ellátni az ingatlankezeléssel járó feladatokat, az ingatlant rendeltetésének megfelelően használni, gondoskodni állagának megóvásáról, valamint az ingatlan részét képező terület tisztán tartásáról.”

„5. A hivatkozott közműdíjakat – gáz, és villanyköltség - az Alapítvány a nevére kiállított számla alapján, a megjelölt fizetési határidőben közvetlenül fizeti ki a közműszolgáltatók felé, az ingatlan használata során felmerülő teljes vízköltség 2/3 részét pedig továbbszámlázás útján fizeti ki.”

2. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1. pontban szereplő együttműködési megállapodás módosítását aláírja.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: azonnal.

(A mellékletet lsd. a letölthető formátumban.)