19/2020. (III. 26.) polgármesteri határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Polgármestere a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján az INTERREG V-A Ausztria – Magyarország Program ATHU-064 VELOREGIO azonosítószámú, Közös határon átnyúló kínálat fejlesztése és megvalósítása az osztrák-magyar határtérség kerékpáros régióiban című projekthez kapcsolódóan, a „ATHU064 – VELOREGIO Közös határon átnyúló kínálat fejlesztése és megvalósítása az osztrák-magyar határtérség kerékpáros régióiban építési beruházás” tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában:
1. Kőszeg Város Polgármestere az „ATHU064 – VELOREGIO Közös határon átnyúló kínálat fejlesztése és megvalósítása az osztrák-magyar határtérség kerékpáros régióiban építési beruházás” tárgyában kiírt közbeszerzési eljárás nyertesének hirdeti ki:
Neve: BIT-ÉP GENERÁL Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhelye: 9700 Szombathely, Paál László utca 17/A.
Cégjegyzékszáma: 18-09-106971
Ajánlati nettó ár (Ft): 22.757.487,- Ft
ÁFA (27 %): 6.144.522,- Ft
Ajánlati ár (Ft): 28.902.009,- Ft

Kötelezőn (36 hónap) túl vállalt jótállási idő (min. 0 hónap, max. 12 hónap, előny a több): 12.
Szerződés teljesítésébe bevont, alkalmasságot igazoló szakember MSZ az alkalmassági minimumkövetelményt meghaladó szakmai többlettapasztalata (minimum 0 hónap, maximum 36 hónap): 36.
A garanciális és jótállási időszak tartamán belül bármely a Megrendelő által felismert hiba vállalkozó általi orvoslásának megkezdési időpontja, a bejelentést követően (minimum 1, maximum 5 munkanap): 1.

2. az Összegezést a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja, majd felkéri az eljárásba bevont felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadót, hogy az Összegezést küldje meg az ajánlattevőknek, töltse fel az EKR rendszerbe.

3. az „ATHU064 – VELOREGIO Közös határon átnyúló kínálat fejlesztése és megvalósítása az osztrák-magyar határtérség kerékpáros régióiban építési beruházás” tárgyban a vállalkozási szerződést polgármesterként aláírja.

Felelős: Básthy Béla polgármester.
Határidő: azonnal.