133/2022. (VI. 30.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a IV/70923/2021/EKF azonosítószámú Támogatási Szerződés alapján „Új kőszegi mentőállomás építése” tárgyában előkészített közbeszerzési eljárással kapcsolatban az alábbi döntéseket hozza:
1. A közbeszerzési eljárás megindítható.
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közbeszerzési eljárás lebonyolításával megbízza Dr. Biró Judit felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadót [lajstromszám: 00270].
3. A becsült érték a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 28. § (2) bekezdés a) pontjának megfelelően került meghatározásra és dokumentálásra. A beruházás becsült értéke tervezői tételes költségvetés alapján került meghatározásra. A közbeszerzés becsült értéke nettó 317 668 726,- Ft.
4. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja, hogy a Kbt. 76. § (2) bekezdés c) pontja alapján a nyertes ajánlat kiválasztásának szempontja a legjobb ár-érték arányt megjelenítő szempontrendszer.
5. A közbeszerzési eljárás a becsült értékre tekintettel a Kbt. 117. §-a szerinti tárgyalásokat is magába foglaló eljárás alapján kerül lefolytatásra.
6. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közbeszerzési eljárás felelősségi rendjét elfogadta.
7. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri az eljárásba bevont szakértőt, hogy az ajánlattételi felhívást és közbeszerzési dokumentumokat töltse fel az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe és az eljárást megindító hirdetményt küldje meg a Közbeszerzési Hatóságnak.

Felelős: Básthy Béla polgármester.
Határidő: azonnal.