120/2008. (V. 29.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegi Városüzemeltető Kht. 2007 évi beszámolóját elfogadja és azzal kapcsolatban az alábbi döntéseket hozza:
1. A képviselő-testület elrendeli a Kőszegi Városüzemeltető Kht. könyvvizsgálata során észlelt és felsorolt hiányzó szabályzatok pótlását.
2. A képviselő-testület szükségesnek tartja a Kht. kint-lévőségeinek behajtására tett intézkedések folytatását és további erősítését. A megtett intézkedésekről és eredményeikről a novemberi képviselő-testületi ülésen tájékoztatást kér.
3. A képviselő-testület felkéri a kht. ügyvezetőjét, hogy az utcai hulladékgyűjtők számának növelésére, cseréjére készítsen költségbecslést is tartalmazó ütemtervet.
4. A képviselő-testület fontosnak tartja a szelektíven gyűjtött hulladék arányának növelését. Az elért eredményekről a 2008. novemberi ülésén tájékoztatást kér a szolgáltatótól.
5. A képviselő-testület elrendeli a Kőszeg-hegyaljai Regionális Hulladéklerakó kapacitásbővítését a beszámolóban ismertetett módon és konstrukcióban. A beruházást a kht. saját hatáskörben és finanszírozásban köteles elvégezni.
6. A képviselő-testület Kőszegi Városüzemeltető Kht.-val kötött Közszolgáltatási Szerződés 2.7.1. pontjának módosítását jóváhagyja az alábbiak szerint:
A 2.7.1. pont kiegészül: "A Károly Róbert téri parkolócsoportot a Szolgáltató bérbeadás útján is üzemeltetheti."

Felelős: Kovács István igazgató.
Határidő:
– az 1.pontra vonatkozóan: 2008. július 30.
– a 2.pontra és 4. pontra vonatkozóan: 2008. november 30.
– az 3.pontra vonatkozóan: 2008. szeptember 30.
– az 5.pontra vonatkozóan: 2008. október 30.
– a 6.pontra vonatkozóan: 2008. június 30.