186/2008. (VIII. 28.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a város dinamikus fejlesztése, valamint az elérhető állami, európai uniós és egyéb források hatékony bevonása érdekében elrendeli egy városfejlesztési társaság létrehozásának előkészítését a Nyugat-Pannon ZRt-vel közösen.

2. A fenti cél elérésének érdekében Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete együttműködési megállapodást köt a Nyugat-Pannon ZRt-vel a város stratégiai dokumentumainak áttekintésére és egy Fejlesztési Stratégia lefektetésére, különös tekintettel a gazdaságfejlesztési, befektetés-ösztönzési és városfejlesztési projektekre, valamint a város marketing esetleges új irányainak a meghatározására.
A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az együttműködési megállapodás aláírására.

3. A Fejlesztési Stratégia elfogadását követően – az együttműködési megállapodás keretében – a Nyugat-Pannon ZRt. a stratégia alapján egy Operatív Cselekvési Tervet köteles kidolgozni, mely rögzíti az elkövetkezendő 24 hónapban fejlesztendő projekteket, kezdeményezéseket és az azokhoz kapcsolódó tevékenységeket, feladatokat.

4. A Fejlesztési Stratégia és az ahhoz kapcsolódó Operatív Cselekvési Terv ismeretében Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a társbefektetőkkel együtt kíván dönteni az új fejlesztési társaság létrehozásáról.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidők:
– a helyzetelemzésre és a fő stratégiai elemek bemutatására: 2008. október havi ülés,
– a Fejlesztési Stratégia és az Operatív Cselekvési Terv kidolgozására: 2008. november havi ülés,
– a Városfejlesztési Társaság létrehozására 2008. december havi ülés.