270/2008. (XI. 27.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 215/2008. (IX. 11.) képviselő-testületi határozattal jóváhagyott, a Kőszeg, Kőszegfalvi út 50. szám, 266 hrsz. alatti ingatlanra vonatkozó használati jogot alapító szerződést az alábbiakkal egészíti ki:

1. A tulajdonos 1/1 arányú tulajdonát képezi, a kőszegi 266 helyrajzi számú, természetben a 9730 Kőszeg, Kőszegfalvi út 50., szám alatt található, óvoda és bölcsőde megjelölésű ingatlan (a továbbiakban: ingatlan), amelyben az Újvárosi Óvoda Kőszegfalvi Tagóvodája elnevezésű közoktatási és gyermekjóléti alapellátást nyújtó intézmény működik.

2. A Többcélú Kistérségi Társulás Létrehozásáról Szóló Megállapodás (a továbbiakban: Társulási Megállapodás) 2.2.1. pontja alapján Kőszeg Város Önkormányzata a közoktatási feladatok, valamint a 2.2.11. pontja alapján bölcsődei feladat ellátására, valamint az intézmény fenntartását a Kőszegi Többcélú Társulásnak átadta.

3. Jelen szerződés 2. pontja, a Társulási Megállapodás 7.1. pontja, valamint Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2007. (II. 2.) rendelet (a továbbiakban: vagyonrendelet) 10.§-a alapján a felek megállapodnak abban, hogy az ingatlanra ingyenes használati jogot alapítanak a Társulási Megállapodásban foglalt közoktatási feladat (óvodai és bölcsődei ellátás) céljára.

5. A használati jogot a felek határozott időre, 2019. december 31-ig alapítják. A megjelölt határozott idő letelte előtt is jogosult a tulajdonos egyoldalú nyilatkozattal a használat jogát megszüntetni és kérni annak ingatlan-nyilvántartásból való törlését, amennyiben a Kistérségi Társulás megszűnik, vagy a tulajdonos a Társulásból kilép, továbbá ha a használó az ingatlant nem a Társulási Megállapodásban foglalt közoktatási vagy bölcsődei feladat ellátására használja.

A képviselő-testület Huber László polgármester felhatalmazza a szerződés módosítás aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető.
Dr. Bakács Nóra jogtanácsos.
Határidő: azonnal.