209/2009. (X. 8.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Kőszeg Város és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulása fenntartásában, valamint Kőszeg Város Önkormányzata fenntartásában működő közoktatási intézmények, bölcsőde és Szociális Gondozási Központ szociális és intézményi étkeztetésének ellátására irányuló ajánlati felhívás módosítását az alábbiak szerint elfogadja:
– a II.2.1. Teljes mennyiség pontban a "napi" szó legyen törölve,
– a III. 2.2. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i) pont utolsó bekezdése az alábbiak szerint módosuljon:
"Mérleg szerinti eredménye negatív az elmúlt három év (2006-2007-2008) bármelyikében",
– a III.2.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság pont "alkalmatlan az ajánlattevő" részének 1. francia bekezdése az alábbiak szerint módosuljon:
"Ha nem rendelkezik az elmúlt 3 évben összesen (2006-2007-2008) egy szerződésből származó, minimum nettó 300 millió Ft nagyságrendű köz- és/vagy gyermekétkeztetési referenciával, melyhez diétás étkeztetés is kapcsolódik",
– a III.2.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság pont "az alkalmasság megítéléshez szükséges adatok és megkövetelt igazolási mód" része közül a 2. francia bekezdés, valamint az "alkalmatlan az ajánlattevő" részéből a 2. francia bekezdés legyen törölve,
– a VI.3) További Információk 22. pontja az alábbiak szerint módosuljon:
"22. Érvénytelen az ajánlat, amennyiben az ajánlattevő nem csatolja az ÁNTSZ által leigazoltatott nyilatkozatát arról, hogy rendelkezik, vagy szerződéses jogviszonyban áll más vállalkozással 50 km-es körzetben 1500 adag szabad főzőkapacitással havária esetére, szolgáltatás kiesés nélkül".

A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az ajánlati felhívás ellenjegyzésére. Egyebekben a 199/2009 (IX. 24.) képviselő-testületi határozatot hatályban tartja.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős: Újvári Csaba az előkészítési munkacsoport vezetője.
Határidő: azonnal.