167/2010. (IX. 30.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a hatályos településrendezési eszközök figyelembevételével – szabályozási terv és a Helyi Építési Szabályzat -, amit a 28/2009. (IX. 14.) rendelettel módosított 46/2006. (XII. 22.) önkormányzati rendelet rögzít, elrendeli a 4913; 4914; 4915 hrsz-ú belterületi földrészletek szabályozási tervének az elkészítését.
A fejlesztési célok megvalósításának érdekében a képviselő-testület megbízza a polgármestert a háromoldalú településrendezési szerződés megkötésével és annak aláírásával. A településrendezési szerződésben a településrendezési terv elkészítésével a telektulajdonos által felkért céget, az Akcióterv Kft-t (9730 Kőszeg, Rohonci út 32. képviselője: Gergye Péter vezető tervező) bízza meg. A terv készítésével kapcsolatos minden költség és ráfordítás az ingatlan tulajdonosát terheli, amely szintén a településrendezési szerződés tárgyát képezi.
A város eltekint az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló
2/2005. (I. 11.) Korm. rendelet 3.§-a szerinti hatásvizsgálat elkészítésétől.
A készítés alatt lévő szabályozási tervet és a helyi építési szabályzatot az 1997. évi LXXVIII. az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény 9.§ (3) pontja szerinti véleményezési eljárásra csak Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által előzetesen jóváhagyott formában lehet megküldeni.

Felelős: Huber László polgármester.
Hivatali felelős:
Szima Andrea főépítész,
Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeletetési osztályvezető.
Határidő: azonnal.