20 éves a Dance Jam

Június 5-én szombaton régi és jelenlegi táncosok, családtagjaik, barátok és számos érdeklődő ünnepelte együtt a kőszegi Dance Jam tánccsoport 20 éves jubileumát.



20 éves a Dance Jam


Június 5-én szombaton régi és jelenlegi táncosok, családtagjaik, barátok és számos érdeklődő ünnepelte együtt a kőszegi Dance Jam tánccsoport 20 éves jubileumát. Ez alatt az idő alatt rengeteg csoporttal számtalan koreográfia született, amelyeknek közös jellemzője volt, hogy valamilyen történetet, életérzést jelenítettek meg. Ehhez a színházi látványhoz kapcsolódtak a színpompás jelmezek és az ötletes díszletek. Ezekből és a tánccsoportról készült fotókból láthattak nagyszabású kiállítást a jelenlévők.
A tánccsoport vezetője, Földesiné Németh Csilla köszöntője után a rendezvényt Huber László polgármester nyitotta meg. A csoportok szerepléseiről készült zenés filmvetítést táncos bemutatók követték. Megelevenedett egy csodálatos rózsakert, country zenére "lóra pattant" egy nagyszerű páros, rózsaszínű kádban "lubickolt" a közönség tapsára egy Európa- bajnokságot megjárt másik kiváló duó. A változatos gyermekkoreográfiák után a tánccsoport vezetőjének különleges produkcióját vastaps kísérte. A jókedvű bálozók élő zenére táncolhattak hajnalig. A bál ideje alatt folyamatosan megtekinthető diavetítés idézte fel a közös fellépések, együttlétek emlékét. A rendezvény sikeréhez hozzájárultak a program előkészítésében résztvevők, szülők, pedagógusok és Kőszeg Város Önkormányzata.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.