A Balog Iskola új honlapja

www.beribalog.hu

Tisztelt Olvasóink! A Béri Balog Ádám Általános Iskola tantestülete és szülői munkaközössége szeretettel „nyújtja át” a frissen elkészült honlapot minden érdeklődő számára. Elsődleges céljuk, hogy megmutassák, milyen sokszínű az Iskola, illetve szeretnének segítséget nyújtani a leendő első osztályosok szüleinek az iskolaválasztásban.

Indul a Balog honlapja!
A Béri Balog Ádám Általános Iskola tantestülete és szülői munkaközössége szeretettel „nyújtja át” a frissen elkészült honlapot minden érdeklődő számára. Elsődleges célunk, hogy megmutassuk, milyen sokszínűek vagyunk, illetve szeretnénk segítséget nyújtani a leendő első osztályosok szüleinek az iskolaválasztásban. A tartalommal való feltöltés folyamatos, hiszen egy iskola életében még féléven belül is nagyon sok minden történik. Számos sporteredményünk közül a legkiemelkedőbbeket a „Sport - Legjobbjaink” menüpont alatt már olvashatják. Több versenyen indultak tanulóink. A „Galéria” tanúskodik más rendezvényeinkről is. Ezek egy része már most is megtekinthető, illetve ha néhány nap múlva ismét meglátogatják honlapunkat, bizonyára újabb információkhoz jutnak iskolánkról. Elérhetőség: www. beribalog.hu. A megtekintéshez Mozilla Firefox vagy Google Chrome böngésző ajánlott.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.