A BE-JÓ-nál maradt a Vándorserleg!

A BE-JÓ Táncegyüttes 4 korcsoporttal és 9 produkcióval indult a már hatodszorra megrendezett vépi Hatosfogat Fesztiválon. Az alsó tagozatos lányoktól kezdve a középiskolás lányokig mindenkit egy cél vezérelt, hogy a tavalyi év során kiérdemelt vándorkupát ne kelljen visszaadni. A terv teljesítve lett!

A BE-JÓ Táncegyüttes 4 korcsoporttal és 9 produkcióval indult a már hatodszorra megrendezett vépi Hatosfogat Fesztiválon. Az alsó tagozatos lányoktól kezdve a középiskolás lányokig mindenkit egy cél vezérelt, hogy a tavalyi év során kiérdemelt vándorkupát ne kelljen visszaadni. A terv teljesítve lett! A középiskolás lányok a két arany minősítésű: „Kelet varázsa” és a „Jack is back!” c. táncukkal is kiérdemelték azt a megtiszteltetést, hogy a BE-JÓ Táncegyüttes újabb egy évre a magáénak tudhatja a Hatosfogat Fesztivál Vándorserlegét!

A siker újabb erőt, lendületet ad a csoportnak ahhoz, hogy lelkesen készüljön, és kitartóan gyűjtse a szükséges pénzt a III. Ének és Látványtánc Európa Bajnokságra, melyhez ezúton is kérjük a kedves kőszegi és környékbeli lakosok segítségét.

Ezúton is sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt, családtagot, rokont, barátot, támogatót a BE-JÓ Táncegyüttes hat korcsoportjának évadzáró műsorára 2012. június 20-án (szerdán) 17 órától a Kőszegi Várszínházba.

Horváth Márta
művészeti vezető

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.