A Dance Jam pécsi sikere

A hétvégén negyedik alkalommal rendezték meg Pécsen Az esély a művészetre elnevezésű táncfesztivált. A fesztivál célja a tehetségkutatás, a táncos növendékek tudásszintjének felmérése, értékelése.

A hétvégén negyedik alkalommal rendezték meg Pécsen Az esély a művészetre elnevezésű táncfesztivált. A fesztivál célja a tehetségkutatás, a táncos növendékek tudásszintjének felmérése, értékelése. A jobbára alapfokú művészeti iskolákból érkező táncosok képzettségét, a koreográfiák sokszínűségét az eredményhirdetés során a zsűri külön is kiemelte.
A kőszegi táncosok kissé megilletődve, de nagy várakozással érkeztek első ízben erre a rendezvényre. Tudták, hogy nehéz dolguk lesz, szinte lehetetlennek tűnt egy-egy dobogós hely megszerzése, hiszen a modern-, kortárs tánc kategóriában tizenkét jól képzett csoport is nevezett.
Így aztán nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy a Dance Jam táncosai három 2. díjat és egy különdíjat is nyertek.

Szárnyas Tamara és Tóth Veronika duó „Barátnők” koreográfia 2. díj
Kovács Vivien és Kovács Gréta duó „Valahogy úgy” koreográfia 2. díj
„Arcok” koreográfia 2. díj
„Homo Ludens” koreográfia különdíj

Szép volt, lányok!!!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.