A Dance Jam újabb sikerei

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége minden évben megrendezi ifjúsági fesztiválját Budapesten, ahova az ország minden részéről érkeznek táncosok egyesületekből, művészeti iskolákból. Itt egy-egy díj elnyerése is nagy eredménynek számít. Ez alkalommal azonban a kőszegi lányok 3 helyezést is szereztek. 2. díjat kapott az „Eltitkolt álmok”című koreográfia, 3. helyezett lett a „Homo Ludens” és a „Valahogy úgy…” című produkció.

A Dance Jam újabb sikerei

Ha hétvége, akkor verseny. Ha verseny, akkor díjak……
Ilyen egyszerű a képlet mostanában a Dance Jam tánccsoport számára.
Hihetné ezt bárki az eredményeket olvasva. A sikerek mögött azonban nagyon sok munka van. A lányok a hosszú hétvégét is edzéssel töltötték, hiszen egy nehéz versenyre készültek. A Táncpedagógusok Országos Szövetsége minden évben megrendezi ifjúsági fesztiválját Budapesten, ahova az ország minden részéről érkeznek táncosok egyesületekből, művészeti iskolákból. Itt egy-egy díj elnyerése is nagy eredménynek számít. Ez alkalommal azonban a kőszegi lányok 3 helyezést is szereztek. 2. díjat kapott az „Eltitkolt álmok”című koreográfia, 3. helyezett lett a „Homo Ludens” és a „Valahogy úgy…” című produkció. Határtalan volt a lányok és edzőjük öröme. Az elismerés további lendületet ad az elkövetkezendő versenyekhez.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.