A tűzoltó olimpia sikere

Boldog kőszegi tűzoltók ünnepeltek együtt 28 nemzet tűzoltóival a Mulhouse tűzoltó olimpia záró ünnepségén. A női kategóriában az összetett eredmény ezüst minősítését szerzte meg az önkéntes tűzoltóság női raja. A férfiaknál a korpontos és fiú csapat bronz minősítést érte el.

A tűzoltó olimpiáról boldog tűzoltókkal teli busz érkezett haza.

Boldog kőszegi tűzoltók ünnepeltek együtt 28 nemzet tűzoltóival a Mulhouse tűzoltó olimpia záró ünnepségén. A női kategóriában az összetett eredmény ezüst minősítését szerzte meg az önkéntes tűzoltóság női raja. A férfiaknál a korpontos és fiú csapat bronz minősítést érte el. A csapatok tagjai az edzéseken és a versenyen is kitettek magukért, a magyar delegáció legjobb férfi és női verseny szerelési idejét érték el. Új országos szerelési időket futottak. A nemezetközi poprondon több nagy tradiciókkal rendelkező nemzet csapatát utasították maguk mögé tűzoltóink. Az egyhetes versengésen az eredmények mellett nemzetközi verseny és hasznos szakmai tapasztalatot szereztek. A nemes küzdelem mellett jutott idő a szabadidős programokra, ismerkedésre, mely során komoly barátságok szövödtek más nemzetek cspataival. A két nemzetközi minősítésű versenybírónkat is külön kiemelte az értékelésében a CTIF nemzetközi versenybizottság főversenybírója. A csapatoknak a versenyen nyújtott kiemelkedő teljesítményét megköszönte a delegáció vezetője Bérczi László tűzoltó dandártábornok a Belügyminisztésium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Tűzoltósági Főfelügyelője és Dobson Tibor a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.