„Aranyos” kőszegi tangó

Sikerrel szerepeltek az Őszi Kupán a Dance Jam-esek

A Magyar Látványtánc Szövetség hagyományos Őszi Kupáján remekeltek a kőszegi táncosok, november 19-én, szombaton, Budapesten. A Béri Balog Ádám Általános Iskola Dance Jam tánccsoportja öt versenyszámmal képviseltette magát a versenyen. Gyermek kategóriában a „Tangó másként” című koreográfia aranyminősítést ért el. A junior korcsoportban a „Lélegzet” ezüstminősítést kapott, a „Barátnők” második helyezett lett, a „Homo Ludens” első helyet érdemelt. A felnőttek között az „Eltitkolt álmok” második helyen végzett az Őszi Kupán. A gyerekek minden elismerést megérdemelnek, hiszen mindent megtettek a siker érdekében!

„Aranyos” kőszegi tangó
Sikerrel szerepetek az Őszi Kupán a Dance Jam-esek

A Magyar Látványtánc Szövetség hagyományos Őszi Kupáján remekeltek a kőszegi táncosok, november 19-én, szombaton, Budapesten. A Béri Balog Ádám Általános Iskola Dance Jam tánccsoportja öt versenyszámmal képviseltette magát a versenyen.
Gyermek kategóriában a „Tangó másként” című koreográfia aranyminősítést ért el. A junior korcsoportban a „Lélegzet” ezüstminősítést kapott, a „Barátnők” második helyezett lett, a „Homo Ludens” első helyet érdemelt. A felnőttek között az „Eltitkolt álmok” második helyen végzett az Őszi Kupán.
A gyerekek minden elismerést megérdemelnek, hiszen mindent megtettek a siker érdekében! Köszönettel tartozunk a szülőknek, akik mindenben a gyerekek mellett álltak. Köszönet a sikerért és a lehetőségért a tánccsoport felkészítő tanárának, Földesiné Németh Csillának, és mindenkinek, aki bármilyen módon segített, támogatta a fiatalokat az eredményes szereplés érdekében.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.