Az édes álmokért

Újabb kőszegi könyv vagy inkább füzet jelent meg az év elején. Ugyan nem helyi kiadó forgalmazza a 24 oldalas kiadványt, de a szerző –Tóthárpád Ferenc – kőszegi.

Az édes álmokért
Újabb kőszegi könyv vagy inkább füzet jelent meg az év elején. Ugyan nem helyi kiadó forgalmazza a 24 oldalas kiadványt, de a szerző –Tóthárpád Ferenc – kőszegi. Az Álomba ringató ismét a gyerekeket, közülük is a legifjabbakat, az óvodásokat és a kisiskolásokat hívja, vagy inkább küldi – aludni! Az altató verses mesék, mondókák a szerző és az illusztrátor, Kállai Nagy Krisztina reményei szerint is édes álmot varázsolnak a kicsik pilláira. A szokatlanul olcsó könyvecske népszerűségét mutatja, hogy már az első napon nagy példányszámban kelt el, ennek is köszönhető, hogy már folynak egy sorozat előkészítő munkái, amelyben egy bizonyos Tücsök Prücsök kalandjairól olvashatunk majd.
(Tóthárpád Ferenc: Álomba ringató. Bp., 2010, Szilágyi Lajos.)


  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.