Balog iskola a SULIRAJONGÓ játékban

A Béri Balog Ádám Általános Iskola részt vesz a TESCO által kiírt Sulirajongó pályázaton, melynek keretében 2 egészségneveléssel kapcsolatos programot kell megvalósítaniuk. A pályázat sikere a leadott szavazatoktól függ, ezért MINDENKI SEGÍTSÉGÉRE SZÁMÍTANAK! A programokról készült képek felkerülnek a www.sulirajongo.hu weboldalra. Az első kép már megjelent és április 15-ig lehet szavazni.

A szavazás menete:
Amennyiben a TESCO-ban 5000 Ft felett vásárolunk kérjük a pénztárostól a kupont, amely tartalmaz egy kódot. Ezzel a kóddal, a blokk AP kódjával és a szavazó email címével lehet leadni a voksot az iskolára a www.sulirajongo.hu weboldalon. (Tehát nagyon fontos, hogy a blokkot se dobjuk el!)
Ha a szavazás bármilyen okból nehézséget jelent, de szívesen támogatná a Balog iskolát szavazatával kérik, hogy a kupon hátuljára írja rá a blokk AP kódját (a blokk alján található) valamint, - ha van - email címét és jutassa el az iskolába.
Tisztelt Olvasó! Mutassuk meg, hogy a szavazós versenyekben nem csak a megyeszékhelyek és nagyvárosok esélyesek, hanem egy kisváros és környéke is össze tud fogni iskolájáért!
Minden szavazatért hálás köszönetet mond a Béri Balog Ádám Általános Iskola Szülői Munkaközössége és Tantestülete.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.