BALOGOSOK Családi Sportnapja

Sok szereplő, jó hangulat, nyereményeső

Hiába fordult az időjárás téliesre, ez nem vette el sok tanulónk és szüleik kedvét egy kis mozgástól. A szabadban hózáporok, repkedő mínuszok, a teremben forró hangulat.

Ezt a hangulatot az a több mint 200 páros teremtette meg, amely a délelőtt folyamán teljesítette a 6 állomásból álló feladatsort. Anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák, nagynénik, nagybácsik ügyeskedtek gyermektársukkal. A legfárasztóbb a kötélhajtás volt, de sok ügyességet követelt a labdapasszolás, kapuralövés, kosárradobás és a pingponglabda-pattogtatás is. A célbadobásnál inkább a szerencséjükben bízhattak a versenyzők. A rövid ebédszünet után sokan tértek vissza az eredményhirdetésre és nyereménysorsolásra. A legügyesebbeket – bár nem a helyezés volt a fontos – korcsoportonként édességgel jutalmaztuk. A tombolasorsoláson szponzoraink bőkezűek voltak, s ennek köszönhetően minden páros kapott jutalmat. A támogatásokért ezúttal is köszönetet mondunk. Az eredményhirdetés után – bár csökkent a résztvevők száma – folytatódott a program. Alsósok, felsősök, volt diákok, anyukák, apukák, tanárok váltóversenyeztek, majd háromtagú (anya-apa-gyermek) családok ügyességi versenyei következtek. Kint már sötétedett, mire előkerült a labda is. Kézi- és kosármeccsekkel kezdődtek a küzdelmek, majd a napot a legnépszerűbb foci zárta.
Kicsik-nagyok, apukák-anyukák, leányok vívták sportszerű csatáikat, majd a végén még szurkoltak a “négyes tornán" vitézkedő fiúknak, férfiaknak.
Este nyolc óra után ért véget sportnapunk, amelyen nem a győzelem, hanem a jó hangulat, a mozgás volt a fontos!
Köszönetet mondunk Támogatóinknak, a szereplőknek, segítőknek. Fel a jövő évi sportnapra!!!
Balogos testnevelők

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.