BE-JÓ országos versenyeredmények

2013. április 20-án rendezték meg a II. Berhida Pearl Dance Országos Amatőr Táncversenyt, melyre 29 táncegyesület jelentkezett 142 produkcióval. Köztük a BE-JÓ Táncegyüttes is.

BE-JÓ országos versenyeredmények és újabb Citistar-elismerés

2013. április 20-án rendezték meg a II. Berhida Pearl Dance Országos Amatőr Táncversenyt, melyre 29 táncegyesület jelentkezett 142 produkcióval. Köztük a BE-JÓ Táncegyüttes is. A legszebb eredmények:
- a „Pom-pom őrület” II. hely
- a 7-8.o korcsoport vadonatúj „Zorró tánca” III. hely

Itt szeretném megköszönni Dudás Katalin, kedvenc varrónő anyukánk munkáját, aki rekordidő alatt készítette el a „Zorró tánca” c. produkciónk végtelenül elegáns ruháját.
Köszönöm a kísérő BE-JÓ anyukák segítségét és a BE-JÓ versenytáncosaim maximális – hibátlan előadásmódját, győzni akarását. Én nagyon büszke vagyok a táncos lányaimra, hiszen ők minden tőlük telhetőt megtettek a szép eredményekért. Köszönjük a Szülői Munkaközösségtől Fucinné Dorner Anikó SZM-elnökasszony által kapott anyagi támogatást az utazáshoz.

Április 27-én újabb elismerésben részesül a BE-JÓ Táncegyüttes. A VIII. Citistar Selencion Jótékonysági Díjátadó Gálán a szombathelyi Tóvendéglőben a legmagasabb szintű elismerési formát, a Citistar Selencion Arany Csillag fokozatot vehetik át az ügyes táncos lányok.


Horváth Márta
művészeti vezető, koreográfus

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.