Bersek Bál 2006

2006. január 21-én került megrendezésre a Bersek-bál már hatodik alkalommal a dr. Nagy László Gyógypedagógiai Intézmény dísztermében, melyet Rába István igazgató úr bocsátott a rendelkezésünkre.

A 220 fős bált az iskola legújabb művészeti együttese, a Be-Jó Történelmi Táncegyüttes nyitotta meg reneszánsz tánccal a Tabulatúra Zenekar kíséretével. Ezt követte a 6. osztályos néptánccsoport dudálós és ugrós tánca. A remek hangulatot a gyönyörűen feldíszített terem, a Bécsikapu Étterem szolgáltatásai, valamint a Be-Jó Táncegyüttes öt mazsorett csoportjának bemutatója biztosította a továbbiakban. A tanárok és a szülők fergeteges latinos ritmusú meglepetéstánca felkorbácsolta a hangulatot. Éjfél körül már mindenki izgatottan várta a tombolahúzást, hiszen körülbelül 100 igen értékes tombolatárgy (többek között vacsorautalványok, csemegekosarak, élményfürdői belépők, dvd-lejátszó) várt arra, hogy gazdára találjon. Rengeteg felajánlás érkezett a kőszegi és környékbeli vállalkozóktól, a szülői munkaközösségektől, a Kistérség önkormányzataitól, polgármestereitől, képviselőitől és a tantestület tagjaitól, melyeket ezúton is köszönünk. A legkitartóbbak hajnali négyig ropták a táncot a Peti & Ati Duó zenéjére.
A bál bevétele az "Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért" számláját gyarapítja, melyből tanulóink jutalmazását, tanulmányi versenyeit, illetve nyári táboroztatását tudjuk támogatni.

Szeretnénk megköszönni a rengeteg önzetlen segítséget, amellyel az idén is biztosíthattuk iskolai bálunk igen rangos megrendezését.
A szülői munkaközösség és a tantestület nevében szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt 2007-ben is családias hangulatú Bersek-bálunkra.


Horváth Márta
főszervező

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.