Bersek-bál 2007.

2007. január 20-án már hetedik alkalommal került megrendezésre a Bersek-bál a dr. Nagy László Gyógypedagógiai Intézmény dísztermében.

2007. január 20-án már hetedik alkalommal került megrendezésre a Bersek-bál a dr. Nagy László Gyógypedagógiai Intézmény dísztermében, melyet Rába István igazgató úr bocsátott a rendelkezésünkre. A 160 fős bált a Be-Jó Történelmi Táncegyüttes nyitotta meg legújabb reneszánsz táncblokkjával. A kellemes hangulatot a pezsgős fogadás, a gyönyörűen feldíszített terem, a Bécsikapu Étterem szolgáltatásai, valamint a Be-Jó Táncegyüttes négy mazsorett csoportjának bemutatója is maximálisan biztosította. A tanárok és a szülők fergeteges lendületű meglepetéstánca már az első perctől kezdve lázba hozta a közönséget. Éjfél után már mindenki izgatottan várta a tombolahúzást, hiszen kb. 80 értékes tombolatárgy (többek között vacsorautalványok, csemegekosarak, lutzmannsburgi élményfürdői belépők, masszázs-, fodrász- és kozmetikai utalvány) várt arra, hogy gazdára találjon. Rengeteg felajánlás érkezett a kőszegi vállalkozóktól, a szülői munkaközösségtől és a tantestület tagjaitól, amelyeket ezúton is köszönünk. A legkitartóbbak hajnali négyig ropták a táncot a Mulatósok(k) igazán remek zenéjére.
A bál bevételéből – a szülői munkaközösséggel egyetértve - a tavalyi év során felújított tornatermünk elválasztó függönyének tartószerkezetéhez kívánunk hozzájárulni, illetve tanulóink nyári táborozását támogatni.

Szeretnénk megköszönni a rengeteg önzetlen segítséget, amellyel az idén is biztosíthattuk iskolai bálunk igen rangos megrendezését.
A szülői munkaközösség és a tantestület nevében szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt 2008-ban családias hangulatú Bersek-bálunkra.


Horváth Márta
főszervező

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.