Bersek-bál

A Bersek József Általános Iskola hagyományos farsangi bálja már tizenkettedik alkalommal került megrendezésre január 21-én a dr. Nagy László EGYMI dísztermében. A tündérszány-táncosok sorfala után pezsgős fogadtatás tárult az érkező vendégek elé. A bált a legnagyobb BE-JÓ lányok nyitották a lendületes „Tenger szimfóniája” c. mazsorett indulóval.

Bersek-bál

A Bersek József Általános Iskola hagyományos farsangi bálja már tizenkettedik alkalommal került megrendezésre 2012. január 21-én a dr. Nagy László EGYMI dísztermében. A tündérszány-táncosok sorfala után pezsgős fogadtatás tárult az érkező vendégek elé. A bált a legnagyobb BE-JÓ lányok nyitották a lendületes „Tenger szimfóniája” c. mazsorett indulóval. A vendégsereg ellátásáról az Aranystrucc Étterem és Cukrászda gondoskodott a finom vacsorával, desszerttel és a büfészolgáltatással. A jelenlévők szórakoztatását a vasvári Kócos Ördögök Zenekar, a BE-JÓ Táncegyüttes három legidősebb korcsoportjának show műsora, Tolnay Veronika éneke, és természetesen a szülők-tanárok közös meglepetéstánca biztosította, amely ez alkalommal Csajkovszkij világhírű balettjének, a „Hattyú tavá”-nak bűvös-bájos táncvilágát varázsolta a bálozó közönség elé. Nagy örömünkre még Huber László polgármester úr is megtisztelte bálunkat párjával, még ha csak rövid időre is, „megszökve” az Iparos-bálból. A rengeteg és nagy értékű tombolatárgy kisorsolása nagy örömet szerzett a nyerteseknek. A legkitartóbbak még hajnali 5-kor is lelkesen koptatták a táncparkettet.
Köszönet a támogatóknak, a bálozóknak, a szülőknek és a kollégáknak. A Bersek-bál idei bevételét is fontos célra, ezúttal iskolánk udvarának szebbé tételére gyűjtöttük és fordítjuk.

Horváth Márta főszervező

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.