Bersekes siker a megyei német nyelvi versenyen

Mint minden évben, a Kőszegi KIKI Bersek József Általános Iskolában idén is megrendezték a német nyelvi tanulmányi versenyt. A 7. évfolyamból Schabasser Jennifer 1. , Nagy Kinga 2. helyezést ért el, így továbbjutottak a megyei versenyre.

Bár tudták, hogy ez az eredmény további felkészülést igényel, boldogan vállalták. Tanárnőnk, Imre Julianna segítségével naponta gyakoroltak, készültek. Az írásbeli döntő már bizonyította, hogy fáradozásuk meghozta az eredményt: a megyei írásbeli fordulón Schabasser Jennifer 1. , Nagy Kinga 2. helyezést ért el, így mindketten bekerültek a megyei szóbeli döntőre. Jennifert írásbeli munkája alapján az országos versenyre is felterjesztették, de sajnos egy ponttal lemaradt a továbbjutásról.
A megyei szóbeli döntőn viszont mindketten kitűnően helytálltak: Kinga 2., Jennifer 3. lett.
"Bár nagyon sok munkát, tanulást, gyakorlást igényelt a felkészülés, a versenyen remekül éreztük magunkat. Reméljük, hogy az itt szerzett tapasztalatainkat hasznosítani tudjuk, és jövőre már az országos fordulón is részt vehetünk." – nyilatkozta a két diáktársunk, akikre nagyon büszkék vagyunk. Gratulálunk!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.