Beszámoló nagytakarításról

A Kőszegi Sporthorgász Egyesület március 12-én reggel 8 órától tavaszi nagytakarításra hívta tagjait a Csónakázó tóhoz. Talán az év első igazi napsütése is közrejátszott abban, hogy a várakozáson felüli létszámban jelentek meg a horgászok lombseprűkkel, gereblyékkel, és igazi meglepetésként olyanok is, akiknek semmi közük az egyesülethez, de úgy érezték, hogy Kőszeg tavához igenis van közük.

A Kőszegi Sporthorgász Egyesület 2011. március 12-én reggel 8 órától tavaszi nagytakarításra hívta tagjait a Csónakázó tóhoz. Talán az év első igazi napsütése is közrejátszott abban, hogy a várakozáson felüli létszámban jelentek meg a horgászok lombseprűkkel, gereblyékkel, és igazi meglepetésként olyanok is, akiknek semmi közük az egyesülethez, de úgy érezték, hogy Kőszeg tavához igenis van közük.

A jó hangulatú munka eredményeként délre, mire Kiss Rudi és Horváth Tóni az ebéddel elkészültek, a tó körül már alig-alig volt száraz avar, és a visszafiatalított vagy életveszélyes fák levágott ágai is egy helyre kerültek.
Összegezve szombaton 100 kéz, 5 láncfűrésszel, 3 teherautóval, 1 markolóval, 1 katlan 2 szakáccsal, megszámlálhatatlan mennyiségű gereblyével, lombseprűvel, vasvillával, mérhetetlen jókedvvel dolgozott és munkájuk eredménye egy tó Kőszeg északi részén, amely most már megújulva várja a tavaszt.

Külön köszönjük Tóth Zsoltinak a favágást, Stampf Ferinek, Rátz Gabinak, Rába Attilának a teherautókat, Wimmer Attilának és kislányának az önzetlen segítséget.


Kőszegi Sporthorgász Egyesület

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.