Chernel Kupa

eredmények

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az 1. Chernel Kupa nemzetközi síugró verseny Kőszegen. 6 ország ( Aut, Bul, Cze, Rom, Slo, Hun) 14 egyesületének 122 versenyzoje indult, 10 kategóriában, három sáncon ( K-10, K-20, K-30) és egy úgynevezett "trepnin", ami a legkissebbeknek, a kezdőknek való kis ugrató.
A program már szombaton megkezdodött a délutáni szabad edzéssel, az edzői értekezlettel és a 19 órakor, a kőszegi Fő téren megtartott utca bállal egybe kötött hivatalos rajtszám kiosztóval. Az utcabálon fellépett Geszti Péter, Karácsony János, "Brájen" a Slagerrádióból, az Ocho Macho és a Brownfield zenekar. A rajtszámok kiosztásában Szili István a KSE olimpiai válogatott kerettag boxolója segített.

Vasárnap délelőtt hivatalos edzéssel folytatódott a program, majd 13 órakor a síovisok trepni versenye kezdodött. Ezek a kőszegi gyerekek egy éve ősszel kezdték meg a síelést. Óvodás gyerekeknek indult a síovi program, de idősebb testvéreik is síelni kezdtek és most már a nagyszámú nézosereg (300-350 fő) előtt versenyezhettek. Fél kettőtől fél ötig tartott a három sáncon a verseny, majd fél hatra a díjkiosztó is befejeződött.
A két nap során csodálatos időbenm, színvonalas ugrásokat láthatott a kilátogató nézősereg.
A két napos esemény létrehozásában és lebonyolításában nagyon sokan segítettek aszakosztálynak. Ezuton is szeretnék a megköszönni a verseny lebonyolításáben nyújtott segítségét mindenkinek.

Trepni verseny eredménye:
1. Horváth Péter
2. Reimeyer Tamás, Molnár Kristóf
4. Hajszán Bálint, Paár Eliza
6. Szilágyi Emil, Vörös Bálint, Kolonics Kata
9. Paár Mátyás
10. Hajszán Viktória
11. Molnár Flórián
12. Francsics Erik

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.