Családi Tenisz Hétvége

A Kőszegi SE Tenisz Szakosztálya meghívja az érdeklődőket a szeptember 13-án (szombat) 10 órától rendezendő programokra.

A Kőszegi SE Tenisz Szakosztálya
meghívja Önt és családját 2008. szeptember 13-án (szombat) 10 órától egy családi tenisz hétvégére
Hagyományt őrző módon szeretnénk megrendezni e rendezvényt a teniszező gyerekek és szüleik részére. Ez részben játékos verseny, másrészt pedig azon jövendőbeli találkozók egyike, melyekkel a teniszezőket és családjukat szeretnénk a teniszpályára hívni és oda szoktatni. Szeretnénk jelezni, hogy a gyerekek itt a pályán, jó helyen vannak, jól érzik magukat és az itt eltöltött idő is hozzájárul személyiségük fejlődéséhez.
Tervezzük bográcsgulyás főzést, adogatás sebességmérést, férfi bemutató mérkőzést.
A verseny családi páros versenyt jelent a nevezők számától függően kieséses vagy körmérkőzéses rendszerben. Egy családi páros állhat szülő-gyerek, gyerek-gyerek, szülő-szülő párokból, de esetleg vegyes családi párosok is elképzelhetők! Kérünk mindenkit, hogy teniszcipőben, vagy sima talpú tornacipőben jelenjen meg, felszerelést szükség esetén mi biztosítunk!
Nevezési díj helyett örömmel vesszük, ha hozzájárulnak valami csekélységgel /pogácsa, sütemény, üdítő/ a rendezvény sikeréhez.
Bemutató mérkőzést játszik a KSE OB I-es csapatának első játékosa Hirn Stefan, akinek ellenfele a magyar Davis Kupa csapat tagja, a ranglista 4. helyezettje Kellner Ádám.
A mérkőzés szombaton 15,00 órakor kezdődik
A rendezvény támogatója: Pannónia - Ring

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.