Először Balatonakaliban

A Bersek József Általános Iskola és Kőszeg Város Néptánciskolája tanulói július 18-24. között Balatonakaliban üdültek. 48 gyerek 5 pedagógussal és a egy anyukával élvezte a nyaralást.

Klikkeljen a képre!
A változatos programoknak köszönhetően szinte észre sem vettük, hogy az időjárás nem volt túl kedvező. Kertmozi, diszkóhajó, tihanyi hajókirándulás, műveltségi és sportjátékok, kézműves foglalkozások szórakoztatták a gyerekeket. Utolsó napon licitálással értékes ajándékokhoz juthattak a gyerekek, melyhez a "pénzpecséteket" a hét folyamán megoldott feladatlapok megoldásáért szerezhették. Természetesen, ha az idő engedte, azonnal a strandon termettünk, lubickoltunk, csúsztunk a csúszdán, vízibicikliztünk és költöttük a zsebpénzünket fagyira, lángosra, jégkására.

Karcsi bácsi, az üdülő vezetője mindent megtett, hogy kellemesen tölthessük az egy hetet. Manapság ritka dolog, de mindenki elégedett volt az ellátással, a nagyon finom ételekkel. Ezúton köszönjük az üdülő dolgozóinak munkáját és Kőszeg Város Polgármesterének anyagi támogatását.
Reméljük, hogy jövőre is lesz lehetőségünk egy hasonlóan sikeres tábor lebonyolítására.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.