Fadd-Dombori Triatlon Utánpótlás Országos Bajnokság

Az idei országos bajnokságon, mint az idei évben minden versenyen több, mint 20 fővel vettünk részt. A különböző versenyeken 22 kőszegi versenyző állt rajthoz. A legtöbben az Utánpótlás korosztályban, összesen 14-en.

Fadd-Dombori Triatlon Utánpótlás Országos Bajnokság
(2012. augusztus 11-12.)

Az idei országos bajnokságon, mint az idei évben minden versenyen több, mint 20 fővel vettünk részt.
A különböző versenyeken 22 kőszegi versenyző állt rajthoz. A legtöbben az Utánpótlás korosztályban, összesen 14-en.
Mindenkiről elmondható, már aki versenyzett a tavalyi évben is, hogy nagyon sokat fejlődött a korosztályához képest is, annak ellenére, hogy közben többen korosztályt váltottak. Ez a következő évre nézve komoly várakozással tölt el, hiszen egy teljes évünk van a további fejlődésre úgy, hogy a csapat nagyobbik része marad az idei korosztályában.
Az idén először induló versenyzőink is szépen mutatkoztak be.
A legjobb eredményt Nyul Marcell érte el – 6. helyezést szerzett a korosztályában indult 51 versenyző közül -, annak ellenére, hogy kerékpáron esett.
Az én-te-ő váltóban kőszegi sikernek is örülhettünk, hiszen a Gódor Vivien (úszás) – Karácsonyi Ildikó (kerékpár) – Hóborné Edöcsény Nóra (futás) összetételű váltó korosztályát megnyerve ért célba.
Ami még nagyon fontos számomra – a csapat az együtt töltött 3 nap során még jobban összekovácsolódott, közös élményekkel gazdagodott.
Köszönöm a gyerekek, felnőttek eddigi munkáját!

Részletes eredmények:
www.koszegitriatlon.hu
www.triatlon.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.