Felhívás!

javaslatok kitüntetésekre

A cikk folytatásában Huber László polgármester úr a város kitüntetéseinek odaítélését megkönnyítő előterjesztési felhívását olvashatják.

Tisztelt Civil Szervezetek, Intézmények!

Kőszeg Város Önkormányzatának idén megalkotott 2/2007. (II.2) sz. az önkormányzat által adományozható kitüntetésekről és díjakról szóló rendelete szerint a kitüntetések és díjak adományozására a polgármester, városi önkormányzati képviselő, a képviselő-testület bizottságai, illetve rajtuk keresztül a városban működő intézmények, bejegyzett társadalmi szervezetek és kisebbségi önkormányzatok tehetnek javaslatot. Egy szervezet egy kitüntetésre évente legfeljebb egy személyt vagy csoportot javasolhat.

A javaslatok benyújtási (beérkezés) határideje a 2007. évben kivételesen 2007. március 31. A javaslatokat részletes indoklással és a kitüntetésre javasolt személy pontos adataival Huber László polgármesternek címezve kell beadni

A rendelet hatályos szövege megtalálható a honlapon (önkormányzat/képviselő-testület/rendeletek/2007).

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.