FELHÍVÁS

A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház komplex turisztikai kínálat összeállításához, és nyári rendezvények megvalósításához keres partnereket.

FELHÍVÁS

A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház komplex turisztikai kínálat összeállításához, és nyári rendezvények megvalósításához keres partnereket.
A jellemzően a Kőszegi Várszínház működése ideje alatt szeretnénk a városba érkező vendégek tartózkodási idejét megnövelni, ezáltal elősegíteni az addicionális költés emelkedését. Célunk naponta kb. 17 és 24 óra között olyan komplex programkínálatot nyújtani, melyben nem csupán kulturális események, hanem kiállítások, gasztronómiai élmények is megjelenhetnek egy csomagban. 17 órától 19 óráig kiállításokat ajánlanánk, melyre várjuk kiállítóhelyek jelentkezését (galéria, múzeum, kiállítóhely, etc.). Itt természetesen szóba jöhetnek állandó és időszaki kiállítások is, adott esetben kiegészítő programokkal (napi bélyegzés, múzeumpedagógiai foglalkozások, etc.). 19 órától a Fő téren felállítandó színpadon Miénk itt a tér címmel amatőr előadók szórakoztató programjait szeretnénk ajánlani, melyhez keresünk támogatókat és jelentkező csoportokat. Természetesen 19 órától vacsora helyszíneket is szeretnénk ajánlani, együttműködésben olyan éttermekkel, vendéglátóhelyekkel, amelyek pl. a napi várszínházba szóló jegy ellenében kedvezményt adnának a fogyasztásból, napi menüvel készülnének, etc.
Fél 9-től a Kőszegi Várszínház előadásait ajánljuk.
Az előadás után időszakra keresünk olyan partner vendéglátó helyeket, melyek garantált nyitva tartással, melegkonyhai szolgáltatásokkal, kedvezményekkel várnák a vendégeket.
Érdeklődés esetén személyes megkeresés révén további részletekkel is állunk rendelkezésre.

Tisztelettel: Kőszegi Várszínház, Pócza Zoltán igazgató
94/360-113

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.