Fogadj örökbe

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület felhívást intéz a natúrpark intézményeihez, szervezeteihez, gazdasági vállalkozásaihoz, magánszemélyekhez. Fogadjon örökbe egy területet, egy utcát, útszakaszt, parkot, egy forrást, mely felett felügyeletet vállal és tisztaságát folyamatosan felügyeli, takarítását önállón megszervezi és végzi.


Az Írottkő Natúrparkért Egyesület felhívást intéz a natúrpark intézményeihez, szervezeteihez, gazdasági vállalkozásaihoz, magánszemélyekhez:
Fogadjon örökbe egy területet, egy utcát, útszakaszt, parkot, egy forrást, mely felett felügyeletet vállal és tisztaságát folyamatosan felügyeli, takarítását önállón megszervezi és végzi.
Az élővilág védelme érdekében a natúrpark és az Őrségi Nemzeti Park szakembereinek felügyelete mellett végezze ezt a munkát,
akciói előtt értesítsen bennünket!
Várjuk jelentkezését, a részletekről érdeklődjön irodánkban!
Az "örökbefogadók" oklevelet, emléktáblát kapnak önkéntesen elvégzett munkájukért.
Az Írottkő Natúrparkért Egyesület vállalt feladatai közé közé tartozik a természetvédelem, környezetvédelem.
Kőszegen és a natúrpark településein végzett erőfeszítéseink, a forrástakarítások, tisztasági akciók, parlagfű mentesítési akciók, az Autómenetes Nap és a Zöld Jeles Napok megszervezése mind-mind ebbéli tevékenységünket tükrözi.

Legyen Ön is partner ebben a gyönyörű munkában, védjük, óvjuk együtt természeti környezetünket, védjük egészségünket! Ez nem kerül pénzbe senkinek, de időbe és önkéntes munkába annál inkább.
Kérjük csatlakozzon Ön is! Ne csak egyedi akció legyen vállalása; legyen folyamatos az örökbefogadott területük felügyelete, gondozása, tisztántartása.

Írottkő Natúrparkért Egyesület és Tourinform iroda
9730 Kőszeg, Rajnis u.7.
Tel/fax.: 94/563-120, Tel: 94/563-121
Email: ine@t-online.hu, natur@t-online.hu, koszeg@tourinform.hu, www.naturpark.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.