Foglalkoztatási Fórum

Meghívó

A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma minden évben két fórumot szervez, melyekkel többek közt a térségi vállalkozókat, képzési intézményeket igyekszik segíteni hasznos és naprakész információkkal, illetve a kapcsolatokat erősíteni. A tavaszi fórumra 2013. április 11-én (csütörtök) 15 órától a Jurisics vár klubtermében (JUK) kerül sor, melynek előadói és témái a következők:

Foglalkoztatási Fórum Meghívó

A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma minden évben két fórumot szervez, melyekkel többek közt a térségi vállalkozókat, képzési intézményeket igyekszik segíteni hasznos és naprakész információkkal, illetve a kapcsolatokat erősíteni.
A tavaszi fórumra 2013. április 11-én (csütörtök) 15 órától a Jurisics vár klubtermében (JUK) kerül sor, melynek előadói és témái a következők:

Munkahelyvédelmi akcióterv 2013 - Kusztor Gábor ügyfélkapcsolati osztályvezető (Nemzeti Adó-és Vámhivatal Vas Megyei Adóigazgatósága)

„Első munkahely garancia” központi munkaerő-piaci program – Rodler Tamás igazgató (Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja)

2012. évi I. Törvény a munka törvénykönyvéről 2013. évi változásai – Kard Enikő igazgató (VMK Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve)

Gazdaságfejlesztési lehetőségek a LEADER-ben – Proksza Ildikó munkaszervezet vezető (UTIRO LEADER Egyesület)

A gazdaságfejlesztés jelene és jövője – Maráczi Ferenc gazdaságfejlesztési tanácsadó (Széchenyi Programiroda Szombathely)

Foglalkoztatási helyzet a Kőszegi Kirendeltség vonzáskörzetében - Fucinné Dorner Anikó kirendeltségvezető (VMK Kőszegi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége)

Tájékoztatás a Foglalkoztatási Paktum működéséről – Básthy Béla Irányító Csoport elnök (KFR Foglalkoztatási Paktum)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.