Foglalkoztatási pályázati tájékoztató

A Kőszegi és a Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma és az OFA (Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.) munkatársai április 19-én 13.30-kor tájékoztatót tartanak új pályázati lehetőségekről, melyek a térségi foglalkoztatás növelését segíthetik elő.

MEGHÍVÓ

A Kőszegi és a Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma és az OFA (Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.) munkatársai tájékoztatót tartanak új pályázati lehetőségekről, melyek a térségi foglalkoztatás növelését segíthetik elő.
A témák a következő lesznek:

A TÁMOP-2.4.3-D/12. „Szociális gazdaság fejlesztése”
Szociális szövetkezetek pályázati lehetőségei
Alapvető cél a szociális gazdaság alapelveinek megfelelő céllal alakult szociális szövetkezetekben megvalósuló foglalkoztatás, piacorientált termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység elindításának, fejlesztésének támogatása.
10-50 millió forintos vissza nem térítendő támogatás lehetőséggel, önrész nélkül szociális szövetkezetek alapításához.

TÁMOP 1.4.6-13/1 Tranzitfoglalkoztatás az építőiparban
Jelen konstrukció általános célja hátrányos helyzetű emberek munkaerő-piaci elhelyezkedésének elősegítése tranzitfoglalkoztatási programok segítségével, 60-150 millió forintos vissza nem térítendő támogatási lehetőséggel.


Helyszín: Kőszeg és Vidéke Vállalkozók Ipartestülete
9730 Kőszeg, Jurisics tér 13.
Időpont: 2013. április 19. (péntek) 13.30

A tájékoztató nyitott minden érdeklődő számára!

További információk és visszajelzés:
paktum@kfr.hu
06 20 665 4977

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.