GAZDASÁGI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FÓRUM

A Kőszegi és a Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma március 1-én 14 órakor tartja a Hotel Írottkőben gazdasági és foglalkoztatási fórumát.

program:
A Kőszegi és a Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma tevékenysége, eredményei, tervei
Básthy Béla a Paktum Irányító Csoportjának elnöke

A vállalkozók számára elérhető gazdaságfejlesztési pályázatok
Breznovits István ügyvezető igazgató
NYUGAT-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG

A térség gazdaságát és foglalkoztatását fejlesztő projektötletek
Hollósi Szabolcs ügyvezető igazgató
BFH EURÓPA KFT.

GAZDASÁGI ÉS FOGLALKOZTATÁSI FÓRUM

Hamarosan megnyÍlnak az Új Széchenyi Terv pályázati kiírásai!
Mint az üzleti életben általában, itt is azoknak a vállalkozásoknak van nagyobb esélye, lehetősége, akik gyorsan reagálnak, időben benyújták pályázataikat.

A Kőszegi és a Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma által március 1-ére szervezett gazdasági és foglalkoztatási fórumnak kettős célja van.
Egyrészről szeretnék, ha a térség vállalkozói első kézből jövő információkat kaphatnának pályázati lehetőségekről fejlesztési terveikhez.
Másrészről olyan projektek kidolgozását tervezik, amelyben a két kistérség vállalkozói aktívan részt vesznek, a projektek által generált tevékenységek és esetleges beruházások közvetlenül, vagy közvetett módon szolgálnák a helyi gazdasági érdekeket, valamint a térségi foglalkoztatást növelnék.

A környék valamennyi gazdasági szereplőjének - vállalkozások, képző intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek, munkaerő-piaci szervezet - együttműködésével, az új pályázati források kihasználásával a térség adottságaira építő, az itt élők és dolgozók érdekeit leginkább szolgáló projektek valósíthatóak meg.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.