Gimnáziumi sikerek

Kedves olvasóink! az alábbiakban a Jurisich Miklós Gimnázium beszámolóját olvashatják a különböző tanulmányi versenyeken elért eredményeikről. Gratulálunk!

A tanulmányi versenyek közül a legrangosabb az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny, amelyen a 2. fordulóba jutás már dicséretes eredménynek számít. Ebben a tanévben, a gimnázium nagy örömére, magyar irodalomból Melhardt Gergő - negyedik legjobbként - (szaktanára: Pupp Anna); biológiából pedig Fodor Viktória (szaktanár: Keszei Balázs) jutott be az országos döntőbe. Gratulálunk!

A Gordiusz nemzetközi matematikaversenyen Rónai Máté megyei 1. helyezettként országos döntős. Tanára: Gadányi Sarolta.

Az Irinyi János Középiskolai Kémia Verseny országos döntőjébe jutott Sudár András 10.C osztályos tanuló, szaktanára: Dr. Mátrainé Tálos Ilona.

Az angol nyelvű retorika-versenyen (Public speaking) Lasancz Eszter 11.D osztályos tanuló a regionális döntőt megnyerte, így továbbjutott az országosra. Felkészítő tanára: Lepold Ágnes.

„Fiatalok az európai erdőkért” című nemzetközi versenyen iskolánk csapata 100 közül a 4. legjobb helyen jutott be az országos döntőbe, amely már angol nyelvű lesz. A csapat tagjai: Nagy Dalma, Nagy Nikolett és Vidéki Máté (két tanítási nyelvű tagozatra járó diákok). Felkészítő tanár: Keszei Balázs.

A Teleki Blanka Középiskola által a „Víz Világnapja” alkalmából szervezett műveltségi vetélkedőn a gimnázium csapata ismét 1. helyezett lett, megismételve az előző tanév sikerét. A diákok: Molnár Fanny, Pócza Zoltán, Vidéki Máté. Tanáruk: Dr. Mátrainé Tálos Ilona.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.