GYERMEKBÉRLET

Az idei tanévben is szeretettel várja a kicsiket a Kőszegi Várszínház GYERMEKBÉRLETben szervezett előadásaira. Látható lesz többek között Gulyás László vándormuzsikus és mesemondó, a szombathelyi Mesebolt Bábszínház, a Varnyú Country és a Soltis Lajos Színház.

A KŐSZEGI VÁRSZÍNHÁZ 2012-2013
Óvodás és Iskolás gyermekbérlet előadásai
ÁRPÁD-HÁZI SZENT MARGIT ÁLTALÁNOS ISKOLA DÍSZTERME
10.00 és 13.30 ÓRA

Október 16. –Hegyek, völgyek, csillagok közt....
Gulyás László Vándormuzsikus és mesemondó előadása
A Vándormuzsikus járja az országot, világot, s jártában keltében, megpakolja utazóládáját mindenféle földi jóval, muzsikával, meseszóval. Hozzánk érkezvén, megfáradván bebocsátást kér, s mindezért persze cserébe megrakott ládájából előkerülnek hosszú vándorútja emlékei, jöttében mentében szerzett történetei. Ha van ki elég bátor, s megtanulja a varázs-vándor nótát, együtt szállhat szelek szárnyán, zene hátán vissza a madár látta messzi tájra.


December 11. - Felbukkan egy Szombóc
Mesebolt Bábszínház előadása
Hát igen. Ez jellemző a szombócra! Felbukkan a semmiből, és fenekestül felforgat mindent. Most például egy bizonyos Zsebfeles úr életét. És tudjátok, mi a legérdekesebb? Hogy Zsebfeles ezt csöppet sem bánja, sőt!


Január 29. - Játszunk együtt…
Varnyú Country Együttes gyermekkoncertje
„Gyermek programjaink közös énekléssel, játékkal, a gyermekek aktív bevonásával teremtenek maradandó élményt a kisebbek számára.” Külön értéket teremt az együttes azzal, hogy a manapság oly divatos és technikailag egyszerű play-back fellépések helyett igazi hangszeres játékkal, többszólamú énekléssel, kizárólag csak élő koncerteket ad.


Március 26. – Az országjáró (Mátyás) király
Soltis Lajos Színház előadása
Számtalan népmese regél arról, hogy Mátyás álruhában járta az országot, és igazságot tett. De egyetlen egy sem említi, hogy hogyan kezdődött. Egészen mostanáig. Mátyás legkedveltebb és legizgalmasabb kalandjait ismerhetik meg, ebben a fantasztikus, és tanulságos népmesecsokorban.


Május 28. – A rút kiskacsa
Mesebolt bábszínház előadása
Ha valami (vagy valaki) tetszik nekünk, ránézünk, és egyszeriben, - nem is tudjuk, miért -, jókedvünk lesz tőle, átmelegszik a szívünk, és úgy érezzük, még sokáig lenne jó így nézni, nézni.
Hősünkre senki nem néz szívesen.
Hősünkről nem is igen tudni, miféle szerzet.
Hősünknek sehol sincs maradása.


A bérlet ára: 3300.-Ft -
Egy előadás ára: 800.-Ft (csak előzetes bejelentkezéssel)
Az előadásokat 3 éves kortól ajánljuk!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Információ: Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház tel.:94/360-113

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.