Hétforrás takarítás

2009. július 21-i Hétforrás takarítást szervezett az Írottkő Natúrparkért Egyesület. Egyrészt a hetekkel ezelőtti özönvíz, másrészt a közeledő Hétforrás piknik volt apropója a takarításnak.


2009. július 21-i Hétforrás takarítást szervezett az Írottkő Natúrparkért Egyesület. Egyrészt a hetekkel ezelőtti özönvíz, másrészt a közeledő Hétforrás piknik volt apropója a takarításnak. A sár, az összefolyt kavics, föld, az állóvíz gallyhordaléka, avar mind-mind takarításra várt. Az egyesületi önkéntesek szerencsére mindig hoznak magukkal segíteni akaró embereket, ismerősöket, barátokat, családtagokat, segít az Őrségi Nemzeti Park munkatársa, erdészeti dolgozó, kerékpáros, vagy épp Kőszeg város polgármestere és annak családja. A képek alapján nagy munkára vállalkoztak és igen alapos munkát végeztek.
Az Írottkő Natúrparkért Egyesület a Hétforrás takarítási munka minden résztvevőjének tisztelettel köszöni munkáját és lelkesedését! Támogatóink voltak még ezen munkálatokban a Szombathelyi Erdészeti Zrt, akik több szinten támogatták a Hétforrásra levezető út javítását, Bráder Tibor, aki munkások segítségével járult hozzá az út javításához, Várkonyi Botond, aki a Hétforrási kis tó javításához fa alapanyagot biztosított. Ez a lelkes és minden segítségre kész csapat időt, pénzt, fáradságot nem sajnálva rendszeresen sokat tesz a közösségért, a szebb környezetést, a tisztább kirándulóhelyekért. Nekik is van családjuk, rájuk is áll az a mondás, hogy az idő pénz, mégis önzetlenül segítenek. Sajnos nemigen lehet új arcokat látni a csapatban, de szeretettel várjuk az új segítőket is, hiszen mindenki élvezi a munka gyümölcsét!
Köszönjük Tánczos Norbert, Gulyás Ernő, Gellén Ágnes, Kóczián Józsefné szállásadóknak, Vértes Ildikó alelnöknek, Huber László polgármester úrnak, , Kórodi Blanka ŐNP munkatárs, Lakihegyi Marcell kerékpáros, Németh Imre, Németh Imréné, Tánczos Árpád, Somogyi György, Kató-Földvári Melinda magánszemélyek munkáját

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.