Hunderground Fesztivál 2005

Klikkeljen a képre!

Szombaton ismét a rockzene lesz a főszereplő a Csónakázó-tavon. A szervezőktől kaptuk ezt a kis ajánlót az eseményről: "Sziasztok!
Ismét eltelt egy év, és ez az új év sem szűkölködik fesziválokban. Én viszont csak egyre szeretném felhívni mindenki figyelmét: HUNDERGROUND FESZTIVÁL! Ez lesz immár a harmadik alkalom, hogy június 25.-én, Kőszeg csónakázó tava mellett a húrok közé csapunk. Most sem fukarkodtunk Magyarország és két szomszédos ország legjobb csapatait elhívni. Előbb a külföldi vendégeket szeretném megemlíteni. A Magyarországon is már nagy névre szert tett KONFLIKT fogja szlovákia színeit képviselni, valamint Ausztriából érkezik hozzánk Burgenland egyik legjobb punkcsapata az H07. Természetesen a magyar krémek is itt lesznek. A buli nyitányában a szombathelyi TED'S VILLAGE és a tatabányai CRUSHERA fog táncra perdíteni mindenkit, bár az utóbbiak egy kicsit eltérőbb stílusban fogják bombázni a közönséget. A helyi erők sem mardhatnak ki a zúzásból, így Kőszeg bástyáit a SZAKADÉK fogja megvédeni. A hatvani ÉHENKÓRÁSZOK és a szekszárdi FÜRGERÓKALÁBAK már csak hab a tortán. Az AURÓRA pedig az itthoni szereplők közül a marcipán dísz lesz. Természetesen a jól megszokott focipálya ad helyet az eseménynek, és aki netán tájat is akar fényképezni, azt sem fogja elkeseríteni a kőszegi hegység csodás nyár esti látványa. Ha valaki megszomjazna, az se búsuljon, hisz Kistompa Kocsmája szívesen vár mindenkit étellel, itallal, baráti árakon. A kezdés 15.00-kor lesz! Ne késsen el senki, mert ez a buli megismételhetetlen! A beugró egy forint híján egy darab ezres lesz! Mindenkit szeretettel várunk!"

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.