Húsvéti hagyományok

Kérdőív az Óperencia magazin és honlap számára

Az Óperencia magazint elsősorban a tengeren túl élő magyar gyermekek részére szerkesztjük, számos kortárs magyar író és költő közreműködésével. A célja az, hogy a magyar származású gyerekek hozzájuthassanak egy szépirodalmat, valamint tudományos és hétköznapi témákat egyaránt tartalmazó kiadványhoz.

Letöltések
Húsvéti hagyományok
Kérdőív az Óperencia magazin és honlap számára

Kedves Szülők és Nevelők!

Az Óperencia magazint elsősorban a tengeren túl élő magyar gyermekek részére szerkesztjük, számos kortárs magyar író és költő közreműködésével. A célja az, hogy a magyar származású gyerekek hozzájuthassanak egy szépirodalmat, valamint tudományos és hétköznapi témákat egyaránt tartalmazó kiadványhoz. Az újsághoz tartozó honlapot nemcsak Észak-Amerikából, hanem a világ más – főleg az Európai Unió – országaiból is látogatják. A magazin a weblapról ( www.operencia.com )ingyen letölthető.
Jelenleg egy különszámon dolgozunk. A tavaszi ünnepkör hagyományait szeretnénk bemutatni írások, képek és sok-sok feladat felhasználásával. Az egyik oldal tervezett témája arról szól, hogy a gyerekek hogyan vélekednek a húsvéti szokásokról. Nagyon örülnénk, ha magyarországi, egyesült államokbeli és kanadai gyerekek is hozzájárulnának ehhez az oldalhoz.
Ha a beérkezett írások és képek száma meghaladja a nyomtatott lapban betölthető helyet, akkor azokat (szülői engedéllyel) az Óperencia honlapra szeretnénk feltenni. A gyerekek személyiségi jogainak védelmében nem közlünk vezetékneveket, de az iskolájukat és korukat szeretnénk feltüntetni.

A magazinba betehető írások és képek beérkezési határideje: 2010. március 20. A weblapra felkerülő munkáknak nincs határideje.

Az alkotások eljuttatása a szerkesztőséghez: e-mailben a szerkesztoseg@operencia.com címre, vagy Tóthárpád Ferenc címére: totharpad.ferenc@gmail.com
(Gépelt vagy beszkennelt írásokat és képeket várunk. Kérjük, hogy minél magasabb felbontású szkennelést használjanak, főleg a képeknél!)


Köszönettel:

Nyquist Gizella
főszerkesztő
www.operencia.com

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.