I. Országos Borkirálynő Fesztivál

Idén július 25-27. között kerül megrendezésre Tarcalon a rendezvény, melyre négy egykori kőszegi borkirálynő nevezett. Mivel a jelöltekre interneten is lehet szavazni, kérjük Önök is támogassák szimpatikus jelöltjeiket.

Linkajánló
A BORKIRÁLYNŐK KIRÁLYNŐJE 2008 versenyre 2000 és 2008 között Magyarországon megválasztott borkirálynők jelentkezését várjuk. A verseny egynapos, egyfordulós.

A verseny rendezvénye: I. ORSZÁGOS BORKIRÁLYNŐ FESZTIVÁL 2008
A fesztivál fővédnöke: Gráf József mezőgazdasági miniszter
A fesztivál védnöke: Szabó György az Észak-magyarországi Regionális T. elnöke
A verseny védnöke: Pál József Agrármarketing Centrum igazgató
A verseny helyszíne: TARCAL, Gróf Degenfeld Kastélyszálló - ****
A verseny időpontja: 2008. július 26. (szombat)
Regisztrációs díj: 5.000 Ft
Jelentkezési határidő: 2008. július 15.

A zsűri tagjai: Pál József Agrármarketing Centrum igazgató, Kovács (koko) István olimpiai bajnok (6 puttonyos borfalu polgármestere), Degenfeld Mária grófnő (Németország), Nagy Bandó András humorista, Piros László Pálinka Lovagrend nagymestere, Szabó Miklós Inform Média Kft. ügyvezető igazgató, Baracskai László Tarcal polgármestere, Détári Lajos labdarúgó, Bene Klára EU tanács tagja, Áts Károly 2006 év borásza, Ádám Judit Best Divatház

Támogatók: Tokaj-hegyalja - Zemplén TDM Szövetség, Inform Média Kft., Magyar Pálinka Lovagrend, Nagy Bandó András, Kovács (Koko) István

A 2008-as év Magyarország Borkirálynőjét illusztris zsűri választja ki a borkirálynők szépségversenyén a jelentkezők közül. A jelölteknek részt kell venniük a borkirálynők és borvidéki települések karneváli felvonulásán. A jelölteknek a zsűri előtt borkirálynői öltözékben és a Mayo Chix legújabb kollekcióiban is meg kell jelenniük.

Fődíj egy egyhetes, kétszemélyes görögországi nyaralás az 5 Kontinens utazási iroda jóvoltából. További értékes díjakat ajánlottak fel: a Best Divatház, a Mayo Chix magyarországi forgalmazója, Tarcal város önkormányzata, Inform Média Kft., ...és még sokan mások .

Az Európai Borturisztikai Portál különdíját, egy kétszemélyes belföldi wellness hétvégét az a jelölt nyeri, akire a www.wineroads.eu portálon on-line, illetve a rendezvény helyszínén megtalálható szavazólapokon leadott voksok alapján a közönségtől a legtöbb szavazatot kapja. Az on-line szavazás állása folyamatosan figyelemmel kísérhető a www.wineroads.eu honlapon! A szavazók között értékes Tokaj-Hegyaljai borokból összeállított csomagot sorsolunk ki.

Jelentkezéshez az alábbi regisztrációs lap kitöltése és a regisztrációs díj átutalása szükséges.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.