II. Chernel Kupa Nemzetközi Síugróverseny eredmények

Immár a II. Chernel kupa került megrendezésre 2007. október 6.-7.-én Kőszegen a kenyér-hegyi síugrópályákon. 7 ország – Ausztria, Bulgária, Lettország, Németország, Románia, Szlovénia és Magyarország – 115 versenyzője jött el az idei síugró versenyünkre.

Letöltések
Szombaton délelőtt és délután már edzhettek a csapatok, valamint a város Főterén 14 órától Kulturális programmal vártuk vendégeinket: Kőszeg város mazsorett csoportja, Görkori show, Aerobic, Ataru ütőegyüttes, a gyerekek részére 2 légvár valamint Vörös Szerviz Kft autó kiállítása. 19 órakor a résztvevő csapatok zászlós felvonulása kezdődött. Ezt követte a hivatalos startszám kiosztás. A programot az Ocho Macho zenekar koncertje zárta.

Vasárnap délelőtt a hivatalos edzés zajlott és 13 órától megkezdődött a II. Chernel Kupa. Ragyogó napsütéses időben 200-300 néző bíztatta és dicsérte tapsával az ugrókat. A versenyt 9 kategóriában K-10, K-20 és K-30 m-es sáncokon rendeztük meg. A legfiatalabb versenyző 5, a legidősebb 58 éves volt. A Kőszegi SE versenyzői több kategóriában is felállhattak a dobogóra.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.