II. Kőszegi Duatlon

2012. október 7.

Az időjárás előrejelzés miatt kicsit aggódva készültek a verseny rendezésére, de hála Istennek az eső csak az eredményhirdetést mosta el és komolyabb sérülés nélkül megúszta az egész mezőny a harmadik futamban már helyenként szemerkélő esőben a kerékpározást is.

II. Kőszegi Duatlon
(2012. október 7.)

Az időjárás előrejelzés miatt kicsit aggódva készültünk a verseny rendezésére, de hála Istennek az eső csak az eredményhirdetést mosta el és komolyabb sérülés nélkül megúszta az egész mezőny a harmadik futamban már helyenként szemerkélő esőben kerékpározást is.
A 80 egyéni induló mellett 6 váltó is rajthoz állt, így már második alkalomra megközelítettük a 100 versenyzős létszámot.
Gratulálok az összes indulónak, nagyon szépen versenyeztek, igazi küzdelmes, szoros befutókban volt részünk általuk. A hozzátartozóknak, szurkolóknak volt miért izgulni egészen a célba érkezésig.
Külön köszönöm a rendezésben aktívan, egyre rutinosabban részt vevő szülők, családtagok, segítők, támogatók munkáját. Nélkülük elképzelhetetlen lenne az adott lehetőségek mellett ilyen színvonalas eseményt rendezni.
Bízunk benne, hogy a résztvevők az itt szerzett élményeket másokkal megosztják, így évről évre színvonalasabb versenyen, egyre több sportot kedvelőt megmozgatva tudunk lehetőséget biztosítani a versenyzésre, egy kihívás teljesítésére.

Részletes eredmények/képek:
www.koszegitriatlon.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.